O nama

O nama

U okviru naše kompanije objedinjujemo niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. Naša vizija poslovanja je zadovoljstvo naših klijenata, stalno informisanje i uvođenje modernih tehnologija za unapređenje poslovanja, praćenje trendova i noviteta i konstantna prisutnost na tržištu. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladu sa našim djelatnostima.

Pružamo Vam kompletnu uslugu od projektovanja, ugradnje i održavanja sigurnosnih sistema:

  • Video nadzor (IP kamere, HDCVI)
  • Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena
  • Javno ozvučenje
  • Interfonski sistemi
  • Alarmni sistemi marke Paradox
  • Parking rampe
  • Hotelske brave

Euro Media Group pruža najinovativnija i najnaprednija rješenja i proizvode za Vašu pametnu kuću ,,Smart home”. Naša kompanija kombinuje kompletno softversko rešenje za kućnu automatizaciju sa interno razvijenim uređajima i partnerskim uređajima sa ciljem da pokrije rasvetu, bezbednost, sigurnost, energetsku efikasnost i druge aspekte brzo rastućeg tržišta kućne automatizacije.

Nastojimo da Vaš život učinimo jednostavnijim čineći Vaš dom bezbjednim, efikasnim i udobnim mjestom za život.

U našoj paleti proizvoda imamo vrhunska LED rasvjetna tijela koja u potpunosti ispunjavaju sve zahtjeve korisnika.

Euro Media Group nudi pametne usluge hologramske tehnologije.

Prvi smo uveli kompletna hologramska rješenja u regiji. Ovaj uređaj najnovije je generacije trodimenzionalnih holograma, kroz slike izrađene u Flash tehnologiji, što je trenutno najatraktivniji način reklamiranja u svim svjetskim poslovnim centrima.

Poboljšajte svoje poslovanje uz naše hologramske reklame sa prikazivanjem 3D sadržaja sa efektom holograma.

Naš tim je uvijek spreman da odgovori na sve Vaše zahtjeve brzo i efikasno i zato budite slobodni da nam se obratite kako bi smo Vaše projekte realizovali na profesionalan način.

Svoj posao shvatamo ozbiljno i profesionalno, trudimo se da izađemo u susret i našim klijentima. Garancija, konkurentne cijene i vrhunski kvalitet usluga.