Video nadzor

21. Oktobra 2020. Usluge

Video nadzor

Video nadzor je mjera bezbjednosti koja omogućuje korisniku snimanje željenog prostora, nadgledanje istog, kao i kasniji pregled i retrospektivu događaja. Video nadzor je jedan od koraka u zaštiti imovine koji služi kao prevencija a i kao dokaz u slučaju eventualnih problema. Euro Media Group u svojoj ponudi nudi najsavremenija rješenja svjetskih brendove iz oblasti video nadzora.  

Pored ekonomičnih paketa za manje korisnike, nudimo vam profesionalne IP i HDCVI sisteme video nadzora za velike proizvodne pogone, skladišta, čuvanje prostora itd. Molimo da nas kontaktirate kako bi sagledali Vaš objekat, procese i na osnovu toga kreirali ponudu za Vas.

Sistemi koje ugrađujemo su provjerena rješenja svjetskih proizvođača opreme za video nadzor. Svaki od sistema koje ugrađujemo se može pratiti putem telefona (Android, IOS platforma), dovoljno je samo da na lokaciji posjedujete internet. Euro Media Group u svojoj ponudi nudi kamere za prepoznavanje lica, alarmom, ograničavanje prostora, očitavanje registarskih oznaka (kompatibilno sa parking rampama, krilnim I kliznim kapijama, barijerama)

Tehnička zaštita – Moderni sistemi video nadzora omogućuju praćenje i snimanje svih događaja (koji ostaju u uređaju i po nekoliko mjeseci) u i oko Vašeg poslovnog prostora ili kuće, a sve se slike pohranjuju digitalno u centralni uređaj videonadzornog sistema.

Smještaj kamera unutar poslovnog prostora djeluje dvojako: proaktivno – jer značajno smanjuje sam pokušaj krađe, i represivno – jer u slučaju krađe postoji video zapis koji omogućava identifikaciju počinitelja. Posebno je uspješna kombinacija konvencionalnih kamera s onima skrivenim u pregradama, detektorima ili kuglama.